SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hvetlanda GIF
Fotboll
A-Lag

Hvetlanda GIF
3 - 3
Gullringens GOIF
Hvetlanda GIF 3 - 3Gullringens GOIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 03 maj, 19:00
Plats:Heds Arena 1, Vetlanda
Tävling:
Matchnummer: 141201020
Samling:17:30
Hvetlanda GIF spelade oavgjort mot Gullringens GOIF
2024-05-03 23:01

Hvetlanda GIF tog på fredagskvällen i vackert solsken och 20 grader emot gästande Gullringens GoIF. Resultatet blev 3-3 efter 2-1 i paus. HvGIF var totalt det något bättre laget och borde fått med sig alla tre poängen men så blev det inte. Även om vi GIFare i Hvetlanda tyckte att segern borde ha stannat på Heds så kanske ändå resultatet 3-3 var ganska rättvist. GIF hade förvisso mer boll och skapade fina lägen att helt avgöra tillställningen vid 3-2. I stället kunde Gullringen kvittera i den 85 spelminuten på ett riktigt ”skitmål”. GGoIF hade dock en boll i stolpen och en i ribban under matchen.

 

HVGIF tog ledningen i första halvlek först med 1-0 av Arton Rustemi efter fint förarbete av Måns Carlsson. Lite senare blev så Jeffy Molee fälld innanför straffområdet och Arton steg fram från elva meter och satte 2-0. Gullringen kom dock igen och hann reducera till 2-1 före pausen. I andra halvlekens första del kom så kvitteringen till 2-2 men HVGIF kom åter igen och efter fint spel på högerkanten av Isam Kassab kunde Arton Rustemi göra sitt och lagets tredje mål för kvällen och så var åter blåtröjorna i ledning. Gullringen gav sig dock ej och kunde på ett ”skitmål” få med sig en poäng.

 

I andra halvlek gjorde 15-årige Emil Backler A-lagsdebut och var nära några gånger att komma igenom på sin vänsterkant. Ett tag hade HV GIF tre 15-16 åringar inne på plan samtidigt.

 

Bäst i GIF var Arton Rustemi som också blev utsedd till kvällens HvGIFare av juryn.

Bra var också bröderna Ali och Isam Kassab men hela laget visade verkligen att det kan bli ett fint fotbollsår för anrika Hvetlanda GIF.

 

Publiken uppgick till hela 325 personer.


<< Tillbaka

 
 
Sociala medier
Verksamhetsannonser
Våra sponsorer