SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hvetlanda GIF
Fotboll
A-Lag

Hvetlanda GIF A-Lag
vs
Västerviks FF
Hvetlanda GIF A-LagvsVästerviks FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 mars, 14:00
Plats:Heds arena
Serie:Träningsmatcher A-laget
Samling:12:30
Storseger för A-laget!
2024-03-02 16:55

Hvetlanda GIF – Västerviks FF 8-1 (2-1)

 

Hvetlanda GIFs A-lag var ånyo i farten när man på lördagseftermiddagen besegrade Västerviks FF med hela 8-1 efter 2-1 i paus. Första halvleken var väl någorlunda jämn men i andra halvlekens första 20 minuter gick GIF snabbt fram till en ledning på 6-1 som också utökades under slutet av matchen till hela 8-1.

Stundtals spelade GIF rent bländande i andra halvleken och då hade Västervik svårt att hänga med. Tränaren Simon Alexandersson var också ganska nöjd med insatsen

som i perioder såg mycket bra ut med flera vackra mål. Det finns ändå förstås mycket att slipa på för att det kan bli ännu bättre. HvGIFs mål gjordes denna eftermiddag av Arton Rustemi 4, Jeffy Molee, Vincent Rinaldo, Matin Qorbani och Eric Adolfsson var sitt.

De som kanske utmärkte sig mest var anfallarna 4-målsskytten Arton Rustemi och Jeffy Molee men hela laget gjorde en fin insats och man luftade hela 17 spelare.

 

Publik som vanligt ca 100 personer denna disiga lördagseftermiddag.


<< Tillbaka

 
 
Sociala medier
Verksamhetsannonser
Våra sponsorer