SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hvetlanda GIF
Fotboll
A-Lag

Näshults IF
vs
Hvetlanda GIF A-Lag
Näshults IFvsHvetlanda GIF A-Lag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 april, 16:00
Plats:Bortamatch
GIF vidare i Toyota Cup efter straffavgörande
2024-04-28 20:30

Hvetlanda GIF gästade Näshults IF under söndagseftermiddagen. Matchen i Toyota Cup blev en lång tillställning. Näshult slog in sina två bonustraffar så ställningen var 2-2 i paus. Efter fullt tid stod det 4-4 och efter 2 x 15 min förlängning var det 5-5. Matchen gick därmed till straffar och inte förrän lagen kom till sjunde straffavgörandet lyckades GIF avgöra genom att målvakten Benjamin Medic räddade sjunde straffen. Därför slutade matchen 11-12 totalt och GIF därmed vidare i Toyota Cup 2024! Ett stort plus till Näshult som ändå gjorde tre spelmål mot ett lag två divisioner upp. Och ett stort plus till alla duktiga straffskyltar som fick tretton straffar i rad att gå i mål!!

 

Publiken på ca 200 fick i det vackra vårvädret se en otroligt spännande tillställning i en stark med- och motvind på en ojämn plan som gjorde det mycket svårt att få igång ett vanligt passningsspel. Mycket långbollar blev signum för matchen men grattis GIF till avancemanget och ett stort tack till det motstånd Näshults IF gav oss!

 

Nu väntar Gullringens GoIF i serien hemma på fredag den 3/5 kl 19.00 på Heds Arena

 

Välkomna!


<< Tillbaka

 
 
Sociala medier
Verksamhetsannonser
Våra sponsorer