SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hvetlanda GIF
Fotboll
A-Lag

Hvetlanda GIF A-Lag
vs
Vimmerby IF
Hvetlanda GIF A-LagvsVimmerby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 21 maj, 19:15
Plats:Heds arena
Hvetlanda GIF vidare i Toyota Cup efter seger över Vimmerby IF
2024-05-21 21:56

Hvetlanda GIF gick vidare i Toyota Cup efter att slagit ut divisione 3-laget Vimmerby IF med 3-1 efter samma siffror i pausen.

GIFs mål gjordes av Arton Rustemi varav ett var en bonusstraff som laget från en serie lägre får slå under första halvleken när det skiljer en division mellan lagen. Skiljer det två så är det två straffar för det lägre rankade laget, alltså med andra ord en straff för varje divisions skillnad. Artons andra mål var en distinkt fullträff inne i straffområdet och GIFs tredje mål gjordes på nick av Kalle Andersson. Det skall sägas att Vimmerby IF lämnade en hel del spelare hemma men laget gjorde ändå en bra match.

 

GIF avgjorde tillställningen i första halvlek då det kunde blivit något mål till och i den andra halvleken var det vid några tillfällen nära att Vimmerby hade reducerat men stolpe och ribba var då på hemmalagets sida.

Vid några snabba spelvändningar var också GIF nära att öka på ledningen under andra halvleken vid två-tre solklara lägen. GIF gick dock rättvist vidare till nästa omgång.

 

Det skall också tilläggas att även GIFarna gick runt på en stor trupp och många spelare fick mer speltid än vanligt. Pris till bästa hemmaspelare gick till 17-årige Alfred Fagerberg. I övrigt extra plusbetyg till Kalle Andersson och Isam Kassab.

 

Publik 190 personer.


<< Tillbaka

 
 
Sociala medier
Verksamhetsannonser
Våra sponsorer