SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hvetlanda GIF
Fotboll
A-Lag

Oavgjort mot kommande seriemotståndaren
2024-02-24 18:51

Hvetlanda GIF spelade under lördagen sin tredje träningsmatch när man hemma på Heds Arena tog emot blivande seriemotståndaren Malmbäcks IF. Matchen slutade oavgjort 3-3 efter att GIF varit i ledning i pausen med 2-0. I andra halvlek kvitterade Malmbäck inom loppet av 2 min i den 53:e och 55:e spelminuten. GIF återtog dock ledningen i den 83 min men Malmbäck hann kvittera i slutminuten till slutresultatet 3-3.

GIF var klart bättre i den första halvleken medan Malmbäck var något vassare i den andra. Två spelande lag i en trevlig match och båda tränarna verkade ändå ganska nöjda med vad de fick se. Bägge lagen bytte ordentligt och alla spelare luftades. Båda målvakterna gjorde bra ifrån sig, Hugo Granlinger i Malmbäck och Noah Lönn i GIF. Bra spelare i GIF också Arton Rustemi som var inblandad i de två första målen och bra i Malmbäck var Taffarell Habib som också var inblandad i två mål.

 

Nästa lördag spelar GIF ånyo på Heds Arena när Västerviks FF kommer på besök

 

Välkomna!

 

Målen;

1-0 3 min Arton Rustemi

2-0 34 min Måns Carlsson

2-1 53 min Taffarell Habib

2-2 55 min Oskar Josefsson

3-2 83 min Deeb Sulieman

3-3 90 min Teo Korpegård

Publik 100 personer

 
Sociala medier
Verksamhetsannonser
Våra sponsorer