SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hvetlanda GIF
Fotboll
P09

Kvartsfinal i DM för P09
2024-05-17 23:27

Hvetlanda GIFs duktiga P 15 födda 2009 är nu klara för kvartsfinal i DM efter att ha vunnit grupp 3 med tre raka segrar och 31-1 i målkvot!

Trots att GIF saknade A-lagsdebutanten Nour Sulieman notorisk målskytt vann man sista gruppspelsmatchen över Vetlanda FF på bortaplan med hela 8-0!!

Övriga motståndare i gruppen var Eksjö Fotboll och Bäckseda IF.

Smålandslaget för GIF-spelare
2024-05-12 20:56
Smålandslaget P09

I helgen har fyra GIF-spelare varit på utvecklingsläger i Halmstad med Smålandslaget P09. Under fyra intensiva dagar spelades det bland annat två matcher mot Skåne som slutade 1-1 och 1-0 till Småland. Ett av målen gjordes av Nour Sulieman som tillsammans med sina kompisar från Hvetlanda GIF, Emil Backler, Eli Batungwa och Vincent Claesson, stod för mycket bra insatser och representerade HvGIF på ett fint sätt.

GIF-spelare i Smålandslaget
2024-05-03 17:43
Elichadai Batungwa, Vincent Claesson, Nour Sulieman och Emil Backler.

Efter att ha deltagit i ett par uttagningsläger står det nu klart att fyra HvGIF-spelare i åldersgruppen pojkar 2009 är uttagna i Smålandslaget. 9-12 maj åker Emil Backler, Elichadai Batungwa, Vincent Claesson och Nour Sulieman på träningsläger i Halmstad med en trupp på 22 spelare och tre ledare. Under lägret kommer laget att spela två matcher mot Skåne. Vi håller tummarna för att de blir ett lyckat träningsläger och roliga matcher. Stort grattis och lycka till!

Välkomna till HvGIF P09
2024-03-02 11:36

Välkomna till vår nya hemsida. Här kan ni läsa om och följa Hvetlanda GIF P09 säsongen 2024. Vi är nu inne i mars och det blir mer och mer träningar och matcher för laget. I mars kommer vi även spela Skillsocks Lux Spring Cup i Kristinehamn mot riktigt bra lag. Det ser vi fram emot. I år spelar vi seriespel i P16 Elit som drar igång i maj. Mer info om säsongen kommer löpande. 

 

Följ oss också på Min Fotboll och på instagram:

 

https://www.instagram.com/hvetlandagifp09/

 

Är du intresserad av att spela med vårt lag, kontakta någon av ledarna. 

 

 
Sociala medier
Verksamhetsannonser
Våra sponsorer