SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hvetlanda GIF
Fotboll
A-Lag

Referat: Hvetlanda GIF A-Lag - IFK Stockaryd/Rörviks IF
GIF vidare i Toyota Cup! Vann över Stockaryd/Rörvik!
2024-04-10 22:22

Hvetlanda GIF besegrade Stockaryd/Rörvik (IFK S-RIF) i onsdagskvällens match i Toyota Cup (Smålandscupen) med 4-2. Matchen spelades på Hovgårdsvallens konstgräsplan och ställningen i pausen var 1-1. IFK S-RIF var duktiga och GIF fick verkligen jobba för att vinna matchen. Bäst i bortalaget HvGIF var Jakob Fransson, Måns Carlsson, och tvåmålsskytten Deeb Sulieman.

 

25 min 0-1 Jeffy Molee, ass Ali Kassab

34 min 1-1 Edvin Fransson (på bonusstraff)

 

53 min 1-2 Jakob Fransson, ass Ali Kassab

55 min 2-2 David Sjögren, straff

60 min 2-3 Deeb Sulieman, ass Jeffy Molee

67 min 2-4 Deeb Sulieman, ass Måns Carlsson

 

Nu börjar seriespelet med match borta mot Aneby SK på söndag!

Referat: Hvetlanda GIF A-Lag - Höreda Gif
HvGIF vann över Höreda!
2024-04-06 14:39

Hvetlanda GIF träningsspelade på lördagseftermiddagen mot Höreda GIF. Matchen spelades på Heds Arena och GIF vann med 5-1 efter 4-0 i pausen. Första halvlek var bra och GIF ledde redan efter 17 min med 3-0. Andra halvlek spelades i ett lägre tempo även om framförallt HvGIF borde gjort några mål till men 5-1 var väl ganska OK ändå. Höreda fick till slut ett tröstmål och gav aldrig upp och kämpade på bra. I hemmalaget gjorde Deeb Sulieman tre mål och var tillsammans med Simon Johansson bäst i hemmalaget.

 

4 min 1-0 Deeb Sulieman

6 min 2-0 Deeb Sulieman

17 min 3-0 Deeb Sulieman

26 min 4-0 Hugo Starck

63 min 5-0 Said Amini

83 min 5-1 Erik Holm

 

Publik ca 100!

 

Nu spelar GIF Toyota Cup (Smålandscupen) på onsdag kväll borta mot Stockaryd/Rörviks IF på Sävsjös konstgräs. Till helgen är det så meningen att serien skall starta med bortamatch mot Aneby SK söndag em om nu Anebys plan är spelduglig.

Referat: Tranås FF - Hvetlanda GIF A-Lag
GIF spelade oavgjort mot Tranås FF
2024-03-29 18:55

Hvetlanda GIF gästade en av årets seriemotståndare under långfredagen, Tranås FF och matchen slutade 2-2 (1-0). Matchen speglades av mängder av målchanser och resultatet hade lika väl kunnat blivit 5-5 eller 6-6… men ändå tyckte jag nog att GIF borde vunnit med uddamålet kanske p g a att Arton Rustemi gjorde 2-1 i slutminiuten. Tranås FF lyckades dock med konstycket att kvittera i absoluta slutskedet…

Nu har GIF bara en träningsmatch kvar att spela innan seriestarten mot Aneby SK den 14/4 om Anebys plan då är spelduglig.

Bäst i GIF var för dagen målvakten Benjamin Medic och anfallaren Arton Rustemi som gjorde bägge målen.

På lördag 6 april spelar GIF genrep mot Stensjöns IF på Heds Arena.

Publik ca 75 personer.

Träningsmatch 24 mars inställd
2024-03-23 11:52

Helgens träningsmatch för A-laget är tyvärr inställd! Nästa match blir mot Tranås FF på Långfredagen i Tranås.

Referat: Hvetlanda GIF A-Lag - Vista
Åter GIF-seger mot ny bekantskap!
2024-03-09 16:35
Tvåmålsskytten Arton Rustemi vid målchans mot IK Vista.

3-1 seger mot IK Vista.

 

Hvetlanda GIF var åter igång med träningsspelandet under lördagsmiddagen. Ett lag som faktiskt GIF aldrig tidigare mött på. IK Vista som är nya i div 3 i år stod för motståndet och matchen spelades i ett ganska högt tempo. Första halvleken var hyfsat jämn men i början på andra tog GIF ordentligt tag i matchbilden. Enligt tränaren Simon Alexandersson var detta nog den stabilaste insatsen så här långt i år.

Mycket bra insatser av bl a Arton Rustemi som gjorde två av målen samt av Måns Carlsson som också tillhörde de mest tongivande. GIF:arna bytte en hel del framförallt i den andra halvleken och ingen spelare föll ur ramen.

Publiken denna gång uppgick till ca 50 tappra åskådare i kylan och blåsten.

 

22 min 1-0 Vackert skott av Deeb Sulieman.

48 min 2-0 Mycket vackert anfall där Arton Rustemi skarvar in ett högerinlägg från Måns Carlsson.

56 min 3-0 Arton Rustemi

65 min 3-1 Malte Bergström

Referat: Hvetlanda GIF A-Lag - Västerviks FF
Storseger för A-laget!
2024-03-02 16:55

Hvetlanda GIF – Västerviks FF 8-1 (2-1)

 

Hvetlanda GIFs A-lag var ånyo i farten när man på lördagseftermiddagen besegrade Västerviks FF med hela 8-1 efter 2-1 i paus. Första halvleken var väl någorlunda jämn men i andra halvlekens första 20 minuter gick GIF snabbt fram till en ledning på 6-1 som också utökades under slutet av matchen till hela 8-1.

Stundtals spelade GIF rent bländande i andra halvleken och då hade Västervik svårt att hänga med. Tränaren Simon Alexandersson var också ganska nöjd med insatsen

som i perioder såg mycket bra ut med flera vackra mål. Det finns ändå förstås mycket att slipa på för att det kan bli ännu bättre. HvGIFs mål gjordes denna eftermiddag av Arton Rustemi 4, Jeffy Molee, Vincent Rinaldo, Matin Qorbani och Eric Adolfsson var sitt.

De som kanske utmärkte sig mest var anfallarna 4-målsskytten Arton Rustemi och Jeffy Molee men hela laget gjorde en fin insats och man luftade hela 17 spelare.

 

Publik som vanligt ca 100 personer denna disiga lördagseftermiddag.

 
Sociala medier
Verksamhetsannonser
Våra sponsorer